Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da FETÖ operasyonu: 16 tutuklama

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 18 kişiden 16’sı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Geçtiğimiz Salı günü Afyonkarahisar...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 18 kişiden 16’sı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçtiğimiz Salı günü Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) görevlileri tarafından yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslar arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden (AKÜ) geçtiğimiz aylarda tamamı açığa alınan profesör ve doçent gibi akademik unvanlı kişiler ile birlikte idari kadro personelinin bulunduğu belirtilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 18 kişiden 16’sının dün gece çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 2 şahsın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.