Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar Emniyeti’nden ’SES Kaydı’ Açıklaması

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte canlı bomba yakalandığı iddiası ve sosyal medya üzerinden yayılan ve toplumda infial etkisi oluşturan ses kaydı ile ilgili açıklama yapıldı.Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte canlı bomba yakalandığı iddiası ve sosyal medya üzerinden yayılan ve toplumda infial etkisi oluşturan ses kaydı ile ilgili açıklama yapıldı.
Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, bu tür mesnetsiz dedikodulara itibar edilmemesi istenerek, ses kaydını yayan kişi hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, “15 Mart 2016 günü akşam saatlerinde sosyal medyada ilimizde patlayıcı madde ile bir kişinin yakalandığına dair paylaşımların yer aldığı belirlenmiştir. Yapılan incelemede, sosyal medyada yer alan iddiaların gerçekleri yansıtmadığı anlaşılmıştır. Bu gerçek dışı bilgileri sosyal medyada paylaşarak yayılmasını sağlayan 1 şüpheli tespit edilerek, hakkında gerekli yasal işlemlere derhal başlanılmıştır. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın emniyet 155, jandarma 156 nolu telefonlarına bilgileri aktarmaları ve il emniyet müdürlüğü ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.