Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afişle saldırgan araması sonuç verdi.

Antalya’da 22 gün önce, şoför Ali Yılmaz’ı, otobüs içinde demir çubukla darp eden şüphelilerinden birisi yakalandı. Şüphelilerin, Ali Yılmaz’ın otobüsün lastiklerini de şişledikleri öğrenildi.Otobüs şoförü 31 yaşındaki 1...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da 22 gün önce, şoför Ali Yılmaz’ı, otobüs içinde demir çubukla darp eden şüphelilerinden birisi yakalandı. Şüphelilerin, Ali Yılmaz’ın otobüsün lastiklerini de şişledikleri öğrenildi.
Otobüs şoförü 31 yaşındaki 1 çocuk babası Ali Yılmaz, geçen 4 Kasım 2016 tarihinde Kundu otobüs depolama merkezinde sabah saatlerinde otobüs içinde iki kişi tarafından demir çubuklarla ölesiye darp edildiğini hatırlattı.
"Afişle aradı"
Otobüsün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin ardından polisin geniş çaplı inceleme başlattığını belirten Yılmaz, “Antalya protokolü de olayın üstüne düştü. Emniyete yardımcı olmak amacıyla, kendimde üzerinde şüphelilerin resimlerinin yer aldığı 400 afiş bastırdım. Otobüslere ve duraklara astık. Bu afişlerin ardından emniyete ihbarlar gelmeye başladı. Bu ihbarların ardından polis bugün sabah saatlerinde şüphelilerden birisinin yakalandığını haber verdi” dedi.
"lastikleri şişlemişler"
Asayiş Şube Müdürlüğünde zanlıyı teşhis ettiğini aktaran Yılmaz, “Şüpheli saçlarını kazıtmış, biraz değişiklik yapmış üzerinde tanınmamak için. İkinci şüphelinin de kimliği belirlendi, gözaltına alınacak. Şüpheli ifadesinde, otobüse nakit para ile binmek istediğini ve benim buna izin vermediğimi söylemiş. Ailesiyle kendisini indirdiğimi belirtmiş. Halbuki ofiste hem diğer yolculardan kart basabiliyor, ya da bizden kart alabiliyor. Bu düzmece bir ifade. Beni darp ederken de kardeşi ile ilgili söylemlerde bulunuyor. Olayı bir gün önce planladıklarını ve sarhoş olduklarını söylemişler. 2 Kasım Çarşamba günü olayı yapmak istediklerini ama sadece otobüsün ön iki lastiğini şişleyerek uzaklaştıklarını ifade etmişler. Planladık gerçekleştirdik demişler” diye konuştu.
"Güvenlik istiyor"
Şüphelilerden birinin 22 gün sonunda yakalandığını aktaran Yılmaz, “ Emniyetimize minnettarım. Yoksa ailecek tedirgindik. Şuan rahatladık. Diğer şüphelide kısa süre içinde alınacak. İki şüpheliden sonuna kadar davacıyım. Tek isteğim bu iki kişinin hakettiği cezayı almasını istiyorum. Güvenliğimiz için otobüs içine güvenlik butonu, kabin yapılabilir. Ayrıca depolama noktalarına bir güvenlik görevlisi yer alırsa şoför arkadaşlarımızın içi rahat olur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.