Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afganistan’lı Uyuşturucu Şebekesine Operasyon

Aksaray’da Afgan uyruklu uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen polis 20 kişiyi gözaltına aldı. 20 kişiden 12’si tutuklanırken bugün gece yapılan operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı.Operasyon, Çerdiğin Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 03:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 03:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afganistan’lı Uyuşturucu Şebekesine Operasyon
Aksaray’da Afgan uyruklu uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen polis 20 kişiyi gözaltına aldı. 20 kişiden 12’si tutuklanırken bugün gece yapılan operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı.
Operasyon, Çerdiğin Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Aksaray’da ikamet eden Afgan uyruklu şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Çerdiğin Mahallesi’ni abluka altına aldı. Mahallede yaklaşık 1 hafta teknik ve fiziksel takip yapan ekipler, yeterli delile ulaşınca operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyonlarda toplam 20 kişi gözaltına alınırken, 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Afgan uyruklu uyuşturucu tacirlerinin peşini bırakmayan KOM ekipleri bugün yaptıkları operasyonda da aynı şebekeye bağlı 6 kişiyi daha gözaltına aldı. Operasyonda yaklaşık 500 gram eroin maddesi ve çok miktarda esrar ve benzeri uyuşturucu madde ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.