Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da silahlı saldırı:1 ölü

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Horrik Mezarlığı yakınlarında yapılan bir inşaatta çalışan Mehmet Elmas (49) bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da silahlı saldırı:1 ölü
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Horrik Mezarlığı yakınlarında yapılan bir inşaatta çalışan Mehmet Elmas (49) bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 6 mermi isabet eden Mehmet Elmas kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Mehmet Elmas ambulansla Kahta İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Elmas burada yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Elmas’ın cenazesi hastane morguna kaldırılırken polis ekipleri olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz şahsın yakalanması için araştırma başlattı.
Öte yandan yaşanan olayın görgü tanıkları olayı gerçekleştiren şahsın Mehmet Elmas’ın yanına geldiği ve yanında bulundurduğu silahı çıkararak Mehmet Elmas’a peş peşe ateş ettiği ve daha sonra olay yerinden hızla kaçtığını ileri sürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.