Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da Bin 600 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ihbar üzerine durdurulan otomobilde bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ile bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, 34 UF 2456 plakalı otomobil sürücüsü Y.D. ile arkadaşları A.G...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da Bin 600 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ihbar üzerine durdurulan otomobilde bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ile bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, 34 UF 2456 plakalı otomobil sürücüsü Y.D. ile arkadaşları A.G ve M.D, Adıyaman’dan getirdikleri kaçak sigaraların dağıtımını Gölbaşı ilçesinde yaptıkları sırada kaçak sigaraları gören vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri şüpheli şahısları Hürriyet Mahallesi’nde yakalandı. Polisler tarafından otomobilde yapılan aramada bin 600 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen sigaralar ve tabanca muhafaza altına alındı. İfadeleri alınan şahıslar ise, adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.