Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da bin 217 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyon sonucu bin 217 kök kenevir ile 2 adet av tüfeği ele geçirilirken 1 kişi de tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyon sonucu bin 217 kök kenevir ile 2 adet av tüfeği ele geçirilirken 1 kişi de tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan istihbarı ve operasyon faaliyetleri sonucu Uzunköy Köyünde bin 217 kök kenevir bitkisi, 2 kilogram kubar esrar maddesi, 2 adet av tüfeği ele geçirildi.
Olayın şüphelisi ismi öğrenilemeyen bir kişi jandarma karakolunda tamamlanan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan ele geçirilen kenevir bitkileri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ekipleri tarafından yerinde yakılarak imha edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.