Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da basın mensuplarına saldırı

Adıyaman’da, yapımı devam eden bir AVM inşaatında meydana gelen göçüğü görüntülemeye çalışan basın mensupları inşaat firmasının sorumluları ve çalışanları tarafından saldırıya uğradı.Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da, yapımı devam eden bir AVM inşaatında meydana gelen göçüğü görüntülemeye çalışan basın mensupları inşaat firmasının sorumluları ve çalışanları tarafından saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi’nde yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatının 4. katında bilinmeyen nedenlerden dolayı çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 8 inşaat işçisi yaralanarak hastaneye kaldırılırken olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarının görüntü alması engellendi. Basın mensuplarının görüntü almasını engelleyen inşaatın firması sorumluları ve çalışanları ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma çok geçmeden arbedeye dönüşürken polis ekipleri olaya müdahalede bulundu. Polisin olaya müdahale etmesi esnasında firma sorumluları ile inşaat çalışanları aniden basın mensuplarına saldırdı. Yaşanan olayda basın mensupları kaçarak canını kurtarmaya çalışırken polis ekipleri de basın mensuplarına saldıran şahısları sakinleştirmeye çalıştı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.