Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da araçlar küle döndü

Adıyaman’da bir nakliye firmasının araç parkında çıkan yangında araçlar alev alev yandı.Edinilen bilgeye göre, Adıyaman Gölbaşı Karayolu Ticaret Sanayi Odası karşısında Nazif Satıcı’ya ait iş yerinde yangın çıktı. Nakliye firmasının...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da bir nakliye firmasının araç parkında çıkan yangında araçlar alev alev yandı.
Edinilen bilgeye göre, Adıyaman Gölbaşı Karayolu Ticaret Sanayi Odası karşısında Nazif Satıcı’ya ait iş yerinde yangın çıktı. Nakliye firmasının araç parkında çıkan yangın büyük korkuya neden oldu. Araç parkının bulunduğu yerde otların bilinmeyen bir nedenden tutuşması sonucu meydana gelen yangın, araçlara sıçradı. Yangın esnasında lastiklerin patlamasıyla etrafa ateş parçaları sıçradı. Ateş parçaları araçların ve konteynerlerin tutuşmasına neden oldu.
Yangını gören iş yeri çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ilk etapta iki ekiple gelen itfaiye ekipleri yangının büyük olmasından dolayı iki ekip daha istedi. Ekipler yangını daha da büyümeden söndürdü. Yangının sabotaj ihtimaline karşı ve yangının çıkış sebebini öğrenmek için olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.
İşletme sahibi Nazif Satıcı, yangın esnasında iş yerinde olmadığını ancak geldiğinde dumanların yükseldiğini gördüğünü belirterek, bir çok aracın yandığını ve zararının çok fazla olduğunu söyledi.
İtfaiye amiri Necmettin Çalım ise yangına zamanında müdahale ederek yangının daha da büyümesini engellediklerini belirterek, “Dorse ile mikserin arasında çıkan yangında alevler büyüdü. Lastiklerin patlaması sonucu etrafa ateşler sıçradı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede söndürdük. İlk belirlemelere göre 3 adet dorse, 1 tanker, 1 mikser, 1 otomobil, 2 konteyner yandı. Bunların büyük çoğunluğu kısmen yandı. Lastiklerin patlaması gürültüye neden olduğu için vatandaşlar tedirgin oldu ama korkacak bir şey yok” dedi.
Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.