Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da 800 Polisle Huzur Uygulaması

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yaklaşık 800 polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi.Vatandaşın huzuru ve can güvenliği için gerçekleştirilen huzur uygulamasına 800 polis katılırken, Adıyaman...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yaklaşık 800 polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi.
Vatandaşın huzuru ve can güvenliği için gerçekleştirilen huzur uygulamasına 800 polis katılırken, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise gerçekleştirilen huzur uygulamasını yerinde denetledi. Uygulama kapsamında, kafeler, kıraathaneler, park alanları, iş yerleri gibi yerler tek tek denetlendi. Denetlenen iş yerlerinde bulunan kişilerin üst aramaları ve GBT sorgulamaları yapıldı.
Bu tür uygulamaların aralıksız devam edeceğini vurgulayan Salmaner, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini ve gece gündüz demeden 24 saat görev başlarında olduklarını vurguladı.
Gerçekleştirilen uygulamaların Adıyaman merkez olmak üzere Adıyaman’a bağlı bütün ilçelerde yapıldığı ve uygulamaların devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.