Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’a Şehit Ateşi Düştü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Turan Çelik, tedavi gördüğü GATA’da şehit düştü.Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon kapsamında PKK’lı teröristlerin düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Turan Çelik, tedavi gördüğü GATA’da şehit düştü.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon kapsamında PKK’lı teröristlerin düzenlediği roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan 9 aylık bir kız çocuğu babası olan Adıyamanlı Turan Çelik (25) bir haftadır tedavi gördüğü GATA’da şehit düştü.
Acı haber sabahın erken saatlerinde şehidin Adıyaman’daki ailesine verildi. Acı haberi alan yakınları şehidin evine Türk bayrağı astı. Şehidin evinde ağıt sesleri yükselirken şehidin dayısı Mustafa Çelik, bu tür acıların bir daha yaşanmamasını, terör olaylarının bir an önce sona ermesini belirterek gözyaşlarına boğuldu.
1 buçuk yıllık evli şehit Çelik’in cenazesinin Ankara’dan Adıyaman’a getirilerek Adıyaman Şehitliğinde toprağa verileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.