Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Öksüz’ün kayınpederi ile kayınvalidesi gözaltına alındı

15 Temmuz darbe girişiminin 1 numarası olarak gösterilen FETÖ’cü Adil Öksüz’ün kayınpederi ile birlikte kayınvalidesi gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü’nde yakalanan tek sivil...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişiminin 1 numarası olarak gösterilen FETÖ’cü Adil Öksüz’ün kayınpederi ile birlikte kayınvalidesi gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü’nde yakalanan tek sivil olan ve çıkartıldığı mahkemede ’Tarla bakmaya gelmiştim’ deyince 21 dakika gibi kısa bir sürede serbest bırakılan ancak daha sonra FETÖ’nün ’Hava Kuvvetleri imamı’ olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
En son 19 Temmuz saat 03.00 sıralarında TEM Otoyolu Akyazı gişelerinden geçerken görüntülenen Öksüz’ün ’SIR’ plakalı aracını Akyazı’da kayınpederinin evinin garajına bıraktıktan sonra kayıplara karışmıştı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kayınpederi C.Y. ile kayınvalidesi H.Y. gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.