Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’daki sigara cinayeti

Adana’da "sigara isteme" meselesi yüzünden 1 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile kavgaya karıştığı iddia edilen 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da "sigara isteme" meselesi yüzünden 1 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile kavgaya karıştığı iddia edilen 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Alaaddin Erol (27), arkadaşları İzzettin Z. (30), Halil Ö. (25) ve Kadir Ö. (35) ile birlikte Dilberler Sekisi mevkisine gelerek burada Seyhan Nehri kıyısında oturmaya başladı. Bir süre sonra arkadaşlar sigara yaktı. Bu arada, 4 arkadaşın yanından geçen Ahmet Ö. (20), arkadaşları Nurullah E. (20), Şeyhmus A. (19) Yusuf S. (18) Muzaffer Y. (18), Mehmet D. (22), Emre A. (19), Hüseyin A. (18) Musa E. (22) ve H.Y. (16) geçti. Şahıslar 4 arkadaşın sigara içtiğini görünce durup sigara istedi. Ancak şahıslar sigaralarının olmadığını söyleyip vermedi. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürüde kavgaya dönüştü. Yol ortasında devam eden kavgada Alaaddin Erol (27), İzzettin Z. (30) ve karşı gruptan Ahmet Ö. bıçakla yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve 7 bıçak darbesi alan Alaaddin Erol hayatını kaybetti.
Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne getirilen Ahmet Ö.’ye ilk müdahale yapıldıktan sonra özel bir hastaneye götürülerek burada tedavisi tamamlandı. Tedavinin ardından Ahmet Ö. gözaltına alındı. Yaralı İzzettin Zengin’in ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada Alaaddin Erol’un ölümüne neden olduğunu tespit ettiği yaralı Ahmet Ö. ile birlikte kavgaya karıştığı ileri sürülen 11 kişiyi gözaltına aldı.
Ahmet Ö’nün sorgusunda, Alaaddin Erol’u öldürmediğini kendisinin mağdur olduğunu söylediği öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Ahmet Ö. basın mensuplarının "Neden öldürdün" sorusuna "Öldürmüş gibi mi görünüyorum" diye yanıt verdi.
Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.