Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da sigaramatik operasyonu

Adana polisi internet kafelere koyulan ve çocukları sigara ile kumara alıştıran sigaramatik ile müzik kutusu aletlerine el koydu.İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği’ne 20 adresteki...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana polisi internet kafelere koyulan ve çocukları sigara ile kumara alıştıran sigaramatik ile müzik kutusu aletlerine el koydu.
İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği’ne 20 adresteki kafede müzik kutusu ve sigaramatik ile çocuklara kumar oynatıldığı ve sigaraya alıştırıldığı ihbarı geldi. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis adreslere eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda kafelerde 1 lira karşılığında çocuklara kumar oynatıldığı belirlendi. Sigaramatiğe çocukların 1 lira atıp aşağıda gösterilen rakamlardan biri geldiğinde sigara kazandığı belirlendi. Ayrıca müzik kutusuna da 1 lira atılarak kumar oynatıldığı tespit edildi. Bunda da çocukların müzik kutusuna 1 lira attığı aynı 3 meyve yan yana gelirse para kazandığı şeklinde kumar oynandığı belirlendi. Polis internet kafe sahiplerine kumar oynatmak suçundan ali ve idari işlem başlattı. 20 sigaramatik ve müzik kutusuna da el konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.