Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Polis Memurunun Şehit Edilmesi

Adana Valisi Mustafa Büyük, evrak dağıtan polis memurunun şehit edildiği silahlı saldırının bütün yönüyle aydınlatılacağını söyledi.Vali Büyük, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi, Obalar Caddesi’nde motosikletli 2 kişinin silahlı...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Valisi Mustafa Büyük, evrak dağıtan polis memurunun şehit edildiği silahlı saldırının bütün yönüyle aydınlatılacağını söyledi.
Vali Büyük, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi, Obalar Caddesi’nde motosikletli 2 kişinin silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt’un kaldırıldığı hastanede yetkililerden bilgi aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Vali Büyük, "Sabah saatlerinde Dağlıoğlu Polis Merkezi’nde görevli evrak dağıtan polis memuru arkadaşımız Gülbahçesi Mahallesi’nde dağıtım yaptığı sırada motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Olaydan sonra arkadaşımız hemen hastaneye getirildi. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu" dedi.
Emniyet güçlerinin olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir çalışma başlattığını belirten Vali Büyük, "Emniyet Müdürümüz ve Cumhuriyet Başsavcımız olayın en ince ayrıntısına kadar aydınlatılması için çalışıyor. Olayı, terör olayı da olmak üzere bütün yönüyle aydınlatacağız. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.