Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Küfür Cinayeti

Adana’da bir kafede alkol aldıktan sonra yüksek sesle küfürlü konuşan bir grup, kendilerinden sessiz olmasını isteyen işletme sahibini çıkan kavgada silah ile öldürdü.Olay, dün saat 22.15 sıralarında Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir kafede alkol aldıktan sonra yüksek sesle küfürlü konuşan bir grup, kendilerinden sessiz olmasını isteyen işletme sahibini çıkan kavgada silah ile öldürdü.
Olay, dün saat 22.15 sıralarında Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, kafeye gelen Ertan Y. (40) ve arkadaşları, bir süre alkol aldı. Alkolün etkisiyle yüksek sesle küfür ederek konuşan grup, kafedeki diğer müşterileri rahatsız etti. Bunun üzerine işletme sahibi Ali Nergiz (43), grubun yanına giderek, “Kafedeki diğer aileler rahatsız oluyor. Yüksek sesle konuşmayın” diye uyarıda bulundu. Uyarının ardından grup ile Nergiz arasında çıkan kavga, müşteriler ve çalışanlar tarafından ayrıldı. Kafeden ayrılan grup kısa bir süre sonra otomobil ile tekrar geldi. Otomobilden inen Ertan Y.’nin oğlu G.Y. (17), Nergiz’e ve yanındakilere silah ile ateş etti. Saldırıda göğsünden yaralanan Nergiz, kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ertan Y. ve oğlu G.Y.’yi gözaltına alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
2008 yılında kardeşi Cemal Nergiz (28) ve Tufan Erdal’ı (23) öldürme suçundan cezaevinde yatan ve cezası kesinleşmediği için 5 yıl sonra serbest kalan iki kız çocuğu babası Nergiz, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.