Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Kapkaça Geçit Yok

Adana’da bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, otomobil ile kaçarken kovalamaca sonrası polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Şakirpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da Kapkaça Geçit Yok
Adana’da bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, otomobil ile kaçarken kovalamaca sonrası polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Şakirpaşa Mahallesi’nde oturan Fatma Kaplan (35), sabah erken saatlerde akrabalarına gitmek için dolmuşa binerek Cumhuriyet Mahallesi’ne gitti.
Dolmuştan inip yaya olarak giderken bir kişi, Kaplan’ın yanına yaklaşıp içinde 50 lirası ve kişisel eşyaları olan çantayı alıp kaçtı. Kaçan şahıs daha sonra kırmızı bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar kadının çığlık atması üzerine hemen polisi arayıp haber verdi. Olay yerine gelen polis verilen eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yapmaya başladı. Polis kısa sürede kırmızı otomobili buldu. Polisin "dur" ihtarına rağmen zanlılar kaçmaya başladı. Kovalamaca sonrası zanlılar yakalandı. Polis zanlıları emniyete getirerek Kaplan’a teşhis ettirdi. Kaplan çantasını alan şahsı teşhis etti. Polis yaptığı incelemede kapkaç yapan zanlının Ali Ç. (18) olduğunu ve hırsızlıktan 10’dan fazla kaydı olduğunu belirledi.
Kapkaççının kaçmasına yardımcı olan şahısların ise Hasan Ç. (20), M.A. (16), M.Y. (17) ve V.A. (17) olduğunu, bu şahısların da hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Ali Ç. kapkaç yapmaktan diğer zanlılar ise yardım etmekten sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Ali Ç. tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.