Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da kapkaç zanlısı 2 kişi yakalandı

Adana’da kapkaç yaptıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Huzur Caddesi üzerinde kurulan semt pazarına gitmek için evden çıkan ve bebek arabası kullanan Fatma Bilir’in (31) arkasından yaklaşan, aynı motosiklete...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da kapkaç yaptıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Huzur Caddesi üzerinde kurulan semt pazarına gitmek için evden çıkan ve bebek arabası kullanan Fatma Bilir’in (31) arkasından yaklaşan, aynı motosiklete binmiş 2 kişi, kadının omzundaki çantayı alıp ara sokaklara kaçtı. İçerisinde 75 lira bulunan çanta ile kaçan kapkaççıları yakalamak için harekete geçen Güven Timleri, 2 zanlıyı kısa süre sonra Koza Mahallesi’nin ara sokaklarında yakaladı.
Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, görgü tanıkları tarafından da teşhis edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularında suçlamayı kabul etmeyen 2 zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlılar, gazetecilerin "Kapkaç yapmışsınız" sözüne, "Kim kapkaç yapmış, kamera kayıtlarını çıkartıp ispatlayın" diyerek tepki gösterdi.
Uyuşturucu madde bulundurmak ve dolandırıcılık suçlarından kaydı bulunan 2 zanlı, Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.