Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Güvercin Kavgası: 1 Ölü

Adana’da iki kişi arasında çıkan güvercin kavgası kanlı bitti. Çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.Olay, Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi Şehit Mehmet Caddesi’ndeki bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, güvercin...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da iki kişi arasında çıkan güvercin kavgası kanlı bitti. Çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi Şehit Mehmet Caddesi’ndeki bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, güvercin yüzünden aralarında husumet bulunan Mehmet S. (50) ile Mustafa S. (54), akşam oturmak için geldikleri kıraathanede karşılaştı. İkili arasında sözlü başlayan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgaya aileler de dahil oldu. Kavgada Mustafa S. tarafından bıçaklanan Mehmet S. kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Mehmet S.’nin yakınları tarafından darp edilen Mustafa S. ise hastanede yapılan müdahalenin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.