Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Gazete Sahibini Darp İddiasıyla Gözaltına Alınan 3 Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da, Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Bülent Yardımcı’yı darp eden şüpheli ile kendisine gözcülük yaparak yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi olmak üzere toplam 3 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra bugün adliyeye...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Bülent Yardımcı’yı darp eden şüpheli ile kendisine gözcülük yaparak yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi olmak üzere toplam 3 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.
Geçtiğimiz Salı günü Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokak’taki gazete binasından çıkan Yardımcı, Atatürk Caddesi’nde kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğramış, kaldırıldığı Özel Adana Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.
Olayın ardından geniş çapta araştırma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheli Sadullah G.’nin (32) kimliğini tespit etti. Bölgede gün boyu dolaşan Sadullah G.’nin yanında 2 kişi daha olduğunu tespit eden polis, gözcülük yaptıkları iddiasıyla Bilal A. (32) ve Cuma Halil Ç. (32) adlı şahısları da gözaltına aldı. 3 şüpheliyi Kozan ilçesinde gözaltına alan polis, Adana Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerini aldı. Zanlı Sadullah G., ifadesinde kendisini Hüseyin Sözlü’nün azmettirdiği yönündeki iddiaları reddetti, Hakan Bülent Yardımcı’yı husumeti bulunan birine benzeterek darp ettiğini söyledi. Öte yandan polis, olaydan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaşan Sadullah Güneri’nin bindiği taksinin şoförünün de ifadesine başvurdu. Taksi şoförünün, zanlının takside sürekli telefonla konuştuğu biri ile büyükşehir belediyesindeki ihale ve iş alımlarıyla ilgili konuştuğu yönünde bilgi verdiği öğrenildi.
Bu arada gazete sahibi Hakan Bülent Yardımcı’nın kaşını patlatan ve alın kemiğinde hasara yol açan yol açan saldırgan Sadullah G.’nin amatör boksla uğraştığı öğrenildi.
Şüpheliler, ifadelerinin burada yapılan işlemin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.