Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da eşinin affettiği kocaya 5 yıl hapis cezası

Adana’da tartıştığı eşini kemerle dövdüğü iddiasıyla tutuklanan kocaya hakim ilk duruşmada 5 yıl hapis cezası verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Adana’da tartıştığı eşini kemerle dövdüğü iddiasıyla tutuklanan kocaya hakim ilk duruşmada 5 yıl hapis cezası verdi.

Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde 1,5 yıl önce evlendiği eşi Aysel Kader B.’yi (22) 8 Kasım 2017’de darp edip ağır yaraladığı iddia edilen Ömer B. (33) tutuklanmıştı. Cumhuriyet Savcısı "hakaret ve kadına eziyet etmekten" 10 yıl hapis istemiyle dava açmıştı. Davanın ilk duruşması Adana 4. Asliye Ceza Mahkemesinde dün yapıldı. Duruşmaya tutuklu Ömer B. ve darp ettiği eşi Aysel Kader B. ile sanık avukatı katıldı. Ömer B. savunmasında, olay günü sosyal medyada bir kızla yazıştığı için eşiyle tartıştıklarını iddia etti. Bu kişinin akrabası olduğunu söylemesine rağmen eşinin hakaret içerikli sözler söylediğini ileri süren sanık, şunları kaydetti:

"Bağırmaya başlayınca banyoya geçtim. Banyonun kapısını tekmeyle açtı. Daha sonra yatak odasına gidip uyudum. Bir saat sonra gelip küfürlü konuşunca, yastığımı alıp salona geçtim. Sabah kendisine kahvaltı hazırladım. Eşim çocuğumuzu emziriyordu. İş görüşmesine gideceğimi söyleyince o da bana ’kızla mı buluşmaya gideceksin’ dedi. Eline meyve bıçağını aldı. Bıçağı bırakmasını söyledim. Bırakmayınca omzuna ve ayağına kemerle vurdum. Bıçakları saklayıp sakinleşmesi için evden çıktım. Pişmanlık duyup iyi olup olmadığına bakmak için eve geri geldim. Bana tokat attı. Ben de kendisine vurdum. Bebek ağlayınca yatak odasına geçti. Bebeğimiz benim sesimle sakinleştiği için kapıyı açmasını istedim. Kapıyı açtı, bebeği sakinleştirip evden çıkarken eşim polisi aradığını söyledi."

Ömer B., eşini çok sevdiğini, kendisinden özür dilediğini belirtti.

Aysel Kader B. ise eşinden şikayetçi olmadığını, onu çok sevdiğini, mağdur olduğunu, onu affettiğini belirterek, "Yeni doğum yapmıştım, kıskançlığım oldu. Bebekten dolayı uykusuz kalıyordum, kendime olan güvenim azalmıştı. Eşim beni aldatır kaygısı yaşadım. Bu nedenle üzerine çok gittim. Kendisini çok tahrik etiğim için bana vurdu. Eşimi seviyorum. Ben de yaptıklarımdan dolayı pişmanım. Tahliye edilmesini istiyorum" dedi.

Mahkeme hakimi, sanığa "eziyet etme" suçundan 5 yıl hapis cezası vererek cezada indirim uygulamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.