Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da aranan şahıslara özel harekatlı baskın

Adana’da kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıslara yönelik özel harekat polisinin katılımıyla şafak vakti baskın düzenlendi.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, haklarında...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da aranan şahıslara özel harekatlı baskın

Adana’da kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıslara yönelik özel harekat polisinin katılımıyla şafak vakti baskın düzenlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, haklarında 8 yıla kadar hapis cezası bulunan çok sayıda kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, aranan şahısların saklandığı evleri tek tek belirleyerek operasyon için düğmeye bastı. Özel harekatla birlikte 250 polisin katılımıyla sabahın ilk saatlerinde operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele (TEM) ve özel harekat şubelerinin de destek verdiği operasyonda evlerde arama yapan ekipler, uyuşturucu, yağma, hırsızlık suçlarından hapis cezası alan 15 kişiyi evlerinde yakaladı.

Operasyonda bir kişi, kaçmaya çalışırken komşusunun damında yakalanırken, hükümlüler işlemlerinin tamamlanması için emniyete getirildi. Hükümlülerin daha sonra adliyeye götürüleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.