Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Emniyetinden Torbacılara Operasyon

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 mahallede torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirirken, 14 zanlıyı da gözaltına alındı.Uyuşturucu ile Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 mahallede torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirirken, 14 zanlıyı da gözaltına alındı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotim ekipleri, Sümer, Çamlıbel, Toros, Hanedan, Beş Ocak ve Belediye Evleri Mahallelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonda, 2 kilo 700 gram satışa hazır kubar esrar, 4 paket eroin, 108 adet uyuşturucu hap, 1 paket kokain ve 1 adet otomatik tüfek ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL para ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen E.S., H.K., B.Ş., S.I., M.H.K., O.K., B.O., A.G., İ.D., K.G., M.D., A.S., S.C. ve A.H. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.