Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acıpayam’daki çiftçi cinayetinde 1 tutuklama

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir çiftçinin, traktörüyle hayvanlarına yem hazırladığı sırada vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.Olay geçtiğimiz pazar günü Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gümüş Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir çiftçinin, traktörüyle hayvanlarına yem hazırladığı sırada vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Olay geçtiğimiz pazar günü Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gümüş Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Zeynel Kılınç (48), akşam saatlerinde hayvanlarına yem vermek üzere traktörüyle evden ayrıldıktan sonra silaj ezdiği sırada av tüfeğiyle açılan ateş sonucu öldürülmüştü. Olaydan sonra soruşturmayı yoğun bir şekilde yürüten jandarma ekipleri, olay yerinden uzaklaştığı ileri sürülen Durmuş A.D. ve İ.E.’yi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Mahkemede ifadeleri alınan şüphelilerden Durmuş A.D. tutuklanırken, İ.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İki şüphelinin Kılınç ile kavgalı oldukları belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.