Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açıklama yapmak isteyen HDP’li gruba polis izin vermedi

Malatya’da, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve meclis üyesi Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasını açıklama yaparak protesto etmek isteyen HDP’li gruba polis izin vermedi.Yüzüncü Yıl Kavşağı’nda toplanan...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve meclis üyesi Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasını açıklama yaparak protesto etmek isteyen HDP’li gruba polis izin vermedi.
Yüzüncü Yıl Kavşağı’nda toplanan yaklaşık 20 kişilik HDP’li grup Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasını protesto etmek için basın açıklaması yapmak istedi. Ancak Malatya Valiliği’nin her türlü yürüyüş ve basın açıklamasının izne tabi olması kararı nedeniyle polis grubun izinsiz açıklama yapmasına izin vermedi. Çevik Kuvvet ve çok sayıda sivil polisin önlem aldığı Yüzüncü Yıl Kavşağında HDP’li grup uzun süre basın açıklaması yapmak için uğraştı.
Polisin kesin talimat gereği izinsiz açıklamanın yapılmayacağını belirtmesi ile grup olaysız bir şekilde parti binasına döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.