Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açık unutulan kamyon damperi elektrik tellerini kopardı

Edirne’de taş taşıyan yük kamyonunun açık kalan damperi, yüksek gerilim hattının tellerini koparınca tehlikeli dakikalar yaşandı. Kopan teller, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.Edinilen bilgiye göre, Edirne’de Şükrüpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de taş taşıyan yük kamyonunun açık kalan damperi, yüksek gerilim hattının tellerini koparınca tehlikeli dakikalar yaşandı. Kopan teller, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.
Edinilen bilgiye göre, Edirne’de Şükrüpaşa Mahallesi Kırklareli Sokakta bir iş yerinin önüne parke taş indiren bir hafriyat firmasının kamyonunun damperi, yüksek gerilim hattının tellerine takıldı. Damperini açık unutan kamyon şoförü, durumu telleri kopardıktan sonra fark etti. Kopan teller, park halinde bulunan otomobilin üzerine düşerken olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri, elektriği keserek kontrol altına aldı.
Kamyonun şoförü Cemal B.(56), "Damperi kaldırdık, indirdik. İleri alırken arabayı damperi indirirken kabloları kopardık. Korkulacak bir şey yok devamlı başımıza geliyor. Bu işi yapıyoruz. Mahalle aralarına girdiğimiz zaman böyle şeyler oluyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.