Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açığa alınan 32 öğretmenden 9’u gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrası açığa alınan ve daha sonra haklarında yakalama kararı çıkarılan 32 öğretmenden 9’u gözaltına alındı.FETÖ/PDY terör örgütünün propagandasını...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrası açığa alınan ve daha sonra haklarında yakalama kararı çıkarılan 32 öğretmenden 9’u gözaltına alındı.
FETÖ/PDY terör örgütünün propagandasını yapmak, örgüte finansal destek sağlamak, Bylock haberleşme sistemini kullanmak suçlarından açığa alınan öğretmenlere yönelik Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarıldı. Haklarında yakalama kararı çıkarılan 32 öğretmenin yakalanması için Batman merkezli 6 ilde 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 32 kişiden 9’u gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyet müdürlüğüne götürürken, diğer 23 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.