Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

94 bin TL’yi "Paralar beni yakacağına ben paraları yakarım" deyip yakmış

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 94 bin TL’yi ateşe vererek yakan şahıs, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’da bir şirkette çalışan H.K., iddiaya göre çalıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 94 bin TL’yi ateşe vererek yakan şahıs, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon’da bir şirkette çalışan H.K., iddiaya göre çalıştığı şirketin kasasından 154 bin TL’yi aldı. Daha sonra Boztepe Mahallesi’nde bulunan inşaat alanına giden H.K, burada paraları yakmaya başladı. Çevredeki vatandaşların müdahale ederek engellediği şahıs sinir krizi geçirdi. H.K. hastaneye kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemede şahsın 154 bin TL’nin 94 bin TL’sini yaktığı tespit edildi. Şirket sahibi R.F.O, H.K’dan şikayetçi oldu.
Paraları yakan şahsın ilk ifadesinde "Ahi Evren Dede Camisi’nden aşağıya iniyordum. Yanımda siyah bir gölge belirdi. Bana ’Bu paralar seni yakacak’ dedi. Ben de ’Paralar beni yakacağına ben paraları yakarım’ diyerek paraları yaktım" dediği öğrenildi. Şahıs, ifadesinin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.