Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9 Kişilik Cinayeti Aydınlatacak Detay Ortaya Çıktı

Gaziantep’te yaşanan ve 9 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayının seyrini değiştirecek detaylara ulaşıldı.Gaziantep’te bir gecede 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan korkunç cinayet olayında, katil zanlısı Yusuf Taş tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te yaşanan ve 9 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayının seyrini değiştirecek detaylara ulaşıldı.
Gaziantep’te bir gecede 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan korkunç cinayet olayında, katil zanlısı Yusuf Taş tarafından öldürüldüğü iddia edilen Tuğba Taş’ın annesi Kudret Taş, cinayet davasının seyrini değiştirecek açıklamalarda bulundu. Kızının Yusuf Taş’ın kuzeni Turan Taş’la ağabey kardeş ilişkisinin ötesinde bir bağlarının olmadığını belirten Kudret Taş, karşı tarafın cezai indirim almaları için olayı namus cinayeti olarak nitelendirmeye çalıştıklarını iddia etti.
“TURAN’IN EMEL DİYE BİR SEVGİLİSİ VARDI’’
Turan Taş’ın Emel diye bir sevgilisinin olduğunu belirten Tuğba Taş’ın annesi Kudret Taş, elindeki cep telefondan Turan Taş’ın ölmeden önce Emel ismine almış olduğu bir fotoğraftaki kolyeyi göstererek, Turan Taş’ın hayatında bir kız olduğunu, kendi kızı Tuğba Taş’ı sevgilisi olan bir insana vermenin imkansız olduğunu öne sürerek, bu durumu Yusuf Taş için cezai indirme gidilmesi için ortaya attıklarını iddia etti. Kudret Taş, “Ben bu çocuğa nasıl kızımı verebilirim ki cezai indirme gitmek için olayı namusa döküyorlar. Turan Taş’ın kızımla asla bir alakası olmaz. Bunun Emel ile ilişkisi var. Bu telefondaki görüntülerden de anlayabiliyorsunuz. Turan Taş’ın kızımla sadece abla kardeş ilişkisi vardı. Benim kız kardeşim ve kızıma da gösterdi abla güzel mi diye, onlarda çok güzel olduğunu söylediler. Oda tekrar cebine koydu. Hatta kız kardeşim neden daha bu yüzüğü vermedin dedi. Sevgililer günü gelsin öyle vereceğim demişti. Turan’ın babası, Turan’ı aradı. Turan’ın bizde olup olmadığını sormuş. O da burada olmadığını söylemişti. Gerçekten de bizde değildi. Bizde olmadığını babasına söyleyince bir daha arıyor. Turan da bu durumdan dolayı öfkelenip, aha orada değilim de oraya gidiyorum ne olacak diye cevap vermiş. O insanların bize ne kötülüğü var ki bana oraya gitme diyorsun diye basına cevap vermiş” ifadelerini kullandı.
“VALİ VE EMNİYET NEREDELER”
6 aylık koruma hakkının olduğunu ve bu süre dolmadan Emniyet ve Valilik tarafından korumaların çekildiğini de ileri süren Kudret Taş, Yusuf Taş’ın hedefinde kendisi ve kız kardeşinin olduğunu kaydetti. Emniyet ve Valilik tarafından kendisine bir telefon numarası verildiğini de belirten Taş, “Benim sözde 6 aylık koruma kararım var. Cuma günü bütün koruma kararlarının hepsini geri çektiler. Bana bir numara verdiler. O numarayı aramalıymışım. O numarayı arayana kadar, zaten Yusuf’un hedefinde ben varım. Yusuf beni öldürdükten sonra mı gelecekler. Hani bu Gaziantep’in Emniyeti, hani bu Gaziantep’in Valisi neredeler. Gaziantep’in valisi ve emniyeti beni koruyamayacaksa, o zaman bu görevi hiç yapmasınlar. Böyle bir vali de istemiyorum, böyle bir emniyet de istemiyorum. Bu verdikleri numarayı arayana kadar zaten Yusuf işini bitirip, gitmiş olacak. Kızım öldürdüğünde, Karakolla aralarında 50 metre vardı oraya yetişemediklerine göre, ocaklardan buraya nasıl gelecekler ki. Yusuf’un her an çıkıp geleceğinden tedirgin oluyorum. Yusuf yakalansa bile bunun babası rahat vermez. Babası, bunun yarım bıraktığı işi tamamlayacak. Eğer beni öldüremeden yakalansa bile, beni koruyamayan valiyi ve emniyeti ne yapayım ki, ben bütün ailemi kaybetmişim insan korkmaz mı? Hayatımda bir kız kardeşim ve bir de kızım vardı, tek evladımdı. Yusuf Taş aslında 9 tane hayatı değil, 11 tane hayatı bitirdi. Bu Yusuf Taş, daha kaç tane hayatı bitirecek. Bunun iki hedefi kaldı, biri ben biri de kardeşim. Onları da bitirdikten sonra bizi korumalarını gerektirecek bir şeyde kalmaz. Zaten bizi de ona hedef bıraktılar” şeklinde konuştu.
CİNAYETTEKİ İLGİNÇ DETAY
Kızı Tuğba Taş ölmeden önce, çalınan eşyalarının yerini tespit etmek amacıyla adliyeye gittiğini dile getiren Kudret Taş, ismini vermediği bir kişinin de 9 kişilik cinayette parmağı olduğunu iddia etti. Bu cinayette parmağı olan kişinin ismini vermeyerek Allah’a havale ettiğini de belirten Taş, “Kızım eşyalarının yerini tespit etmek için gittiğinde, bu çocuğunda mahkemesi vardı. Hatta adliye koridorunda karşılaştık. Adliyede Yusuf Taş’ı koruyan birisi var onu da Allah’a havale ettim. Ona, 9 kişinin kanına girdin vicdanın rahat mı dedim” diyerek üzüntü içerisinde olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.