Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

84 Yaşındaki Kayıp Kadın Rögar Çukurunda Ölü Bulundu

Sivas’ta yaklaşık 3 ay önce ortadan kaybolan 84 yaşındaki kadın, ağzı açık haldeki rögar çukurunda ölü bulundu.Sivas’ın Kılavuz Mahallesi’nde oğlu Murat Durak ile birlikte oturan Fatma Durak (84), 7 Aralık 2015 tarihinde sağlık ocağına...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta yaklaşık 3 ay önce ortadan kaybolan 84 yaşındaki kadın, ağzı açık haldeki rögar çukurunda ölü bulundu.
Sivas’ın Kılavuz Mahallesi’nde oğlu Murat Durak ile birlikte oturan Fatma Durak (84), 7 Aralık 2015 tarihinde sağlık ocağına gitmek üzere evden çıktı. Şeker hastası olan yaşlı kadın, evlerinin yakınındaki sağlık ocağında muayene olduktan sonra ilaç almak için eczaneye gitti. En son eczane önünde görülen yaşlı kadın ortadan kayboldu. Fatma Durak’ı çevrede yaptıkları aramada bulamayan çocukları durumu polise bildirdi. Ancak polisin yaklaşık 3 ay süren arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi. Bugün Kılavuz Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’nde boş arazide bulunan rögar çukurundaki suyu tahliye etmek için gelen Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü ekipleri, çukurda bir ceset olduğunu fark etti. İşçilerin durumu polise haber vermesinin ardından polis ekipleri rögar çukurunun çevresini emniyet şeridi ile güvenlik altına aldı. Yapılan incelemede çukurdaki cesedin 3 ay önce kaybolan Fatma Durak’a ait olduğu tespit edildi.
Olayı duyan Fatma Durak’ın kızı Ayşe Gülgeç sinir krizi geçirdi. Güleç’i yakınları güçlükle sakinleştirdi. Yaşlı kadının eczaneden aldığı ilaçlar ve çantası ise rögar çukurunun yanında bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri cinayet şüphesine karşı çevrede delil aradı. Yapılan incelemenin ardından kepçeyle çukurun etrafı açılarak, talihsiz kadının cansız bedeni bulunduğu yerden çıkarıldı. Fatma Durak’ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.