Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 Yaşındaki Kız Çocuğu Duruşma Salonunda Zanlıyı Görünce Korktu

Kayseri’de apartman binasının koridorunda oynayan 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve ’basit cinsel istismar’ suçundan tutuklu yargılanan 20 yaşındaki sanığa 5 yıl hapis cezası verildi. Küçük kız duruşma...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de apartman binasının koridorunda oynayan 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve ’basit cinsel istismar’ suçundan tutuklu yargılanan 20 yaşındaki sanığa 5 yıl hapis cezası verildi. Küçük kız duruşma salonunda zanlıyı görünce korktu ve pedagogun talebi ile zanlı duruşma salonundan çıkarıldıktan sonra ifade verebildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık M.Ç. (20), mağdur A.A. (8), mağdurun şikayetçi annesi Z.D. ile avukatlar hazır bulundu.
"BEN BUNU YAPACAK KADAR ŞEREFSİZ, NAMUSSUZ DEĞİLİM"
Sanık M.Ç. mahkemede sorgu ve savunmasında, "Olay günü 13 Nisan 2016’da ailemle tartışmıştım. Kendi ayaklarım üzerinde durmak için iş aramaya çıktım. Fevzi Çakmak Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa bulvarında bir iş yeri gördüm. İçeride kimse yoktu, yan taraftaki binaya girdim, iş yeri sahibini aradım, daha sonra çıkıp gittim. Emirgan çay bahçesi yakınlarına geldiğimde yumruk darbeleri ile yere yıkıldım, bayılmışım. Polise ben teslim oldum. Benim de 15 yaşında bacım var. Ben utanç verici böyle bir şeyi yapacak kadar şerefsiz, namussuz değilim. Ne olursunuz, kurbanınız olayım, 3. kata çıktığıma dair kamera kayıtları çıksın, müebbet ile yargılanayım" diye konuştu.
8 yaşındaki mağdur A.A. ifade vermeden önce pedagog, mağdurun olaydan çok etkilendiği ve sanıktan korktuğu için sanığın dışarı çıkarılmasını talep etti. Mahkeme heyeti sanığın duruşma salonundan çıkarılmasına karar verdi.
Pedagog eşliğinde ifade veren 8 yaşındaki mağdur A.A., "2. Sınıfa gidiyorum. Bana dokunan bu sanıktı. Biz arkadaşlarımızla bina koridorunda oyun oynarken bu sanık geldi, ablam ile arkadaşım korkup kaçtı. Sanık asansörden çıkıp, yanıma geldi. Beni kucaklayarak, bir elini taytımın içine soktu. Ben çığlık atınca sanık kaçtı. Hemen eve gidip, olayı anlattım, sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu, sanığa ’çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan 5 yıl hapis cezası verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.