Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

78 Yaşında Katil Oldu

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, bir süre önce eşi Abide Demrili’den boşanan Osman B., iddiaya göre mal paylaşımı nedeni ile mahkemelik olduğu eşini sokak ortasında 4 kurşunla öldürdü.Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Atatürk Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Ödemiş ilçesinde, bir süre önce eşi Abide Demrili’den boşanan Osman B., iddiaya göre mal paylaşımı nedeni ile mahkemelik olduğu eşini sokak ortasında 4 kurşunla öldürdü.
Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir süre önce eşi 70 yaşındaki Abide Demirli’den boşanan 78 yaşındaki Osman B., eski eşinin evinin yakınlarına gitti. Abide Demrili ile Osman B. sokak ortasında tartışmaya başladı.
SOKAK ORTASINDA 4 KURŞUN SIKTI
Tartışmanın büyümesi ile Osman B. yanında getirdiği tabanca ile Demrili’ye 4 el ateş etti. Çevredekiler yerde yatan yaşlı kadını görünce durumu 112 Acil sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, Abide Demrili’yi vuran Osman B’yi yakaladı. Sağlık ekipleri de yaptıkları kontrolde Abide Demirli’nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Gözaltın alınan cinayet zanlısı eski koca, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay yerindeki polis incelemesinin ardından Demirli’nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na Kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
MAL PAYLAŞIMI İDDİASI
Bu arada, bir süre öce boşanan çiftin mal paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve bu nedenle mahkemelik oldukları ileri sürüldü. Cinayetin de mal paylaşımı tartışması sonrası yaşandığı iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.