Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 Aylık Hamile Kadın Bebeğiyle Birlikte Hayatını Kaybetti

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan ve 7 aylık hamile olan Elvan Şahin, misafirliğe gittiği komşusunda rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.Şarkışla’da yaşayan evli...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan ve 7 aylık hamile olan Elvan Şahin, misafirliğe gittiği komşusunda rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.
Şarkışla’da yaşayan evli ve bir çocuk annesi 30 yaşındaki Elvan Şahin, dün komşusuna misafirliğe gitti. Burada bir süre oturan Şahin, rahatsızlanarak nefes alıp vermekte zorlandı. Ambulansla, Şarkışla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 7 aylık hamile kadının kalbi hastanede durdu. Uzun süre yapılan kalp masajıyla birlikte yeniden hayata döndürülen genç kadın, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. İkinci çocuğuna hamile olan kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve karnındaki bebekle birlikte yaşamını yitirdi. Hamile kadının öldüğü haberini alan yakınları morgun önünde gözyaşlarına boğuldu. Hastanede yapılan otopsinin ardından Elvan Şahin ve karnındaki 7 aylık bebeği toprağa verilmek üzere Şarkışla ilçesine götürüldü. Elvan Şahin’in eşi Emre Şahin’in İstanbul’da çalıştığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.