Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

600 Bin Lira Değerinde Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İzmir’in Bornova ilçesinde operasyon yapan polis, bir iş yerinde toplam değeri 600 bin lira olan gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.İzmir genelinde sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Bornova ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova ilçesinde operasyon yapan polis, bir iş yerinde toplam değeri 600 bin lira olan gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
İzmir genelinde sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Bornova ilçesinde bir işyerinde gümrük kaçağı sigaraların bulunduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçen Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, işyerini teknik ve fiziki takibe aldı. Polis işyerine baskın yaparak işyerinde ve sigara kaçakçılığında kullanılan 2 araçta yapılan aramada toplam 84 bin paket (8 bin 400 karton) gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken A.A.(19) ve R.A.(38) isimli şahıslar yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen R.A. ve A.A. isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı. Olayda ele geçirilen sigaraların piyasa değeri yaklaşık 600 bin lira olduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.