Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 yıl önce Van’da adam öldüren şüpheli Bilecik’te yakalandı

Van’da, 6 yıl önce bir akrabasını öldürdükten sonra önce sahte kimlikle İran’a kaçan, ardından Bilecik’e gelen şüpheli, polisin başarılı takibi sonucu yakalandı.Alınan bilgilere göre; 2010 yılında bir alacak verecek davası yüzünden...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’da, 6 yıl önce bir akrabasını öldürdükten sonra önce sahte kimlikle İran’a kaçan, ardından Bilecik’e gelen şüpheli, polisin başarılı takibi sonucu yakalandı.
Alınan bilgilere göre; 2010 yılında bir alacak verecek davası yüzünden Van’da akrabasını tüfekle öldürerek kayıplara karışan şüpheli Ö.Ç, 6 yıl aradan sonra Bilecik’te yakalandı. Van’da akrabası öldürdükten sonra sahte kimlik ile İran’a kaçan Ö.Ç.’nin bir süre önce aynı sahte kimlikle Türkiye’ye girdiği tespit edildi. Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra Ö.Ç.’nin Bilecik’te geldiği ihbarı değerlendiren Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Cinayet Büro Amirliğine ekipleri 10 günlük çalışma sonrası Ö.Ç.’yi Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar mevkinde ikamet ettiği evde yakaladılar. Zanlı ekipler tarafından Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, sorgusunun devam ettiğini öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.