Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 yaşındaki kızın servis aracının altında can verdiği kazanın ardından

Afyonkarahisar’da, 6 yaşındaki kızlarının bindiği okul servisinin altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından ailenin, kazaya sebep olan şoförünün adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına itiraz edeceği öğrenildi.Olay, geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da, 6 yaşındaki kızlarının bindiği okul servisinin altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından ailenin, kazaya sebep olan şoförünün adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına itiraz edeceği öğrenildi.
Olay, geçtiğimiz hafta Dörtyol Mahallesi’ndeki TOKİ lojmanlarının bulunduğu bölgede meydana gelmişti. O.Ö. yönetimindeki 03 S 0341 plakalı okul servis minibüsünün altında kalan Selçuklu İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Berra Yıldırım (6), hayatını kaybetmiş, polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şoför, mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.
Edinilen bilgilerde, olayda hayatını kaybeden küçük kızın şuanda Kahramanmaraş’ta olan ailesinin servis şoförü O.Ö.’nün adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına itiraz edecekleri öğrenildi. Ailenin mahkemeden talebinin ise şoförün tutuklanması yönünde olacağı öne sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.