Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

500 metreden düşen paraşütçü yaralandı

Elazığ’da yamaç paraşütü yapan bir kişi, dengesini kaybederek, 500 metre yükseklikten düşüp yaralandı.Olay, Sivrice ilçesi Hazarbaba Dağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla yamaç paraşütü yapan Batmanlı Eczacı...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da yamaç paraşütü yapan bir kişi, dengesini kaybederek, 500 metre yükseklikten düşüp yaralandı.
Olay, Sivrice ilçesi Hazarbaba Dağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla yamaç paraşütü yapan Batmanlı Eczacı Rezan Aytaç (34), paraşütü ile atladıktan bir süre sonra dengesini kaybetti. Yaklaşık 500 metre yükseklikten dengesiz bir şekilde düşen Aytaç’ın sağ ayak bileği kırıldı. Yaralanan paraşütçünün düştüğü yerden kurtarılması için, sağlık, jandarma ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verildi.
Olay yerine gelen kurtarma ekipleri dağlık alandaki yaralı paraşütçüye ulaştı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Aytaç, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Arkadaşının Batman’dan, kendisinin ise Diyarbakır’dan Elazığ’a gelerek, dün sorunsuz bir şekilde paraşütle atlayış yaptıklarını belirten Abdülkadir Aslan, bugünkü atlayışlarında ise talihsiz bir kaza yaşadıklarını aktardı. Aslan, arkadaşının hava akımına kapılması sonucu dengesini kaybederek 500 metre yükseklikten düştüğünü ve yaralandığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.