Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

500 Gram Esrarla Yakalandı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde gelen ihbar üzerine 3 Eylül Mahallesindeki bir evde arama yapan ekipler, M.A.’ya ait evde 500 gram esrar ele geçirdi.Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde kullanıcıları ve satıcılarına yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Ödemiş ilçesinde gelen ihbar üzerine 3 Eylül Mahallesindeki bir evde arama yapan ekipler, M.A.’ya ait evde 500 gram esrar ele geçirdi.
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde kullanıcıları ve satıcılarına yönelik operasyonları sürmeye devam ediyor. Gelen her türlü istihbaratı değerlendiren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, mahkeme kararıyla Ödemiş’in 3 Eylül Mahallesinde 1963 doğumlu M.A.’ya ait evde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda poşetler içerisinde 500 gram esrar maddesi ele geçirildiği olayla ilgili olarak M.A.’nın gözaltına alındığı öğrenildi.
Uyuşturucuyla mücadeleyi her zaman her an sürdüreceklerini belirten Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemişlilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Çankaya şunları ifade etti: “İlçemiz genelinde uyuşturucuya karşı mücadelelerimiz aralıksız sürüyor. Bu çalışmalarda daha öncelerde de ifade ettiğimiz gibi bize en çok yardımcı olan vatandaşlarımızdır. Bu anlamda duyarlı Ödemişlilere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde de halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.