Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

50 metrelik uçuruma yuvarlanan kadını ekipler güçlükle kurtardı

Elazığ’da dengesini kaybeden kadın, 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, vatandaşların da yardımıyla yaralı kadını kurtardı.Olay, tarihi Harput Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
50 metrelik uçuruma yuvarlanan kadını ekipler güçlükle kurtardı
Elazığ’da dengesini kaybeden kadın, 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, vatandaşların da yardımıyla yaralı kadını kurtardı.
Olay, tarihi Harput Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında duran Naz G., dengesini kaybederek yaklaşık 50 metre aşağıya yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların fark ettiği kadın için kurtarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine sağlık, polis ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı kurtarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri aşağı inerek kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kurtarma ekipleri çalışmalarına başladı. Sedyeye bağlanan yaralı kadın, kurtarma ekipleri ve vatandaşların yardımı ile yukarı güçlükle çekildi. Yarım saat süren çalışmaların ardından kurtarılan kadın, ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralı kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.