Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü

Kartal’da konfeksiyon işi ile uğraşan 40 yaşındaki baba, 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Polisi arayıp, “Galiba oğlumu öldürdüm” diyerek kendisini ihbar eden baba, bileklerini keserek intihara kalkıştı.Olay, Kartal Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da konfeksiyon işi ile uğraşan 40 yaşındaki baba, 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Polisi arayıp, “Galiba oğlumu öldürdüm” diyerek kendisini ihbar eden baba, bileklerini keserek intihara kalkıştı.
Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Şehit Cihan Kızıltaş Sokak’ta bulunan 11 numaralı binanın çatı katında meydana geldi. İddialara göre, eşi Duygu T. ile 2 aydır ayrı yaşayan konfeksiyon işçisi Yıldırım T. (40), polisi arayarak oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri içeriye girdiklerinde, 5 yaşındaki Çağatay T.’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Polis, oğlunu öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkışan babayı ise kanlar içinde buldu. Alkol aldığı iddia edilen Yıldırım T., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Babası tarafınsan öldürülen küçük çocuğun cansız bedeni ise savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Yıldırım T.’nin yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirdiğini söyleyen mahalle sakinleri, “Kendisi konfeksiyonlara fason iş yapıyordu. Eşi ile aralarında sorunlar vardı ve 2 aydır evden ayrıydı. Kendisi oğlu ile birlikte kalıyordu. 2 ay önce kalp krizi geçirdi ve hastanede yattı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.