Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Gündür Kayıp Genç Kızın Evlendiği Ortaya Çıktı

Samsun’un Bafra ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve ailesi tarafından aranan genç kızın Alaçam ilçesinde evlendiği ortaya çıktı.Bafra ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Özlem Onay, 31 Temmuz günü evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi,...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’un Bafra ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve ailesi tarafından aranan genç kızın Alaçam ilçesinde evlendiği ortaya çıktı.
Bafra ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Özlem Onay, 31 Temmuz günü evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi, şeker hastası olan Özlem Onay’ın hayatından endişe ederek güvenlik güçlerinden yardım istedi.
Anne ve babanın beyanı doğrultusunda polis ve jandarma tarafından aranan Özlem Onay, Alaçam’ın Güvenli Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafından bulundu. Özlem Onay’ın, jandarmada verdiği ifadede ’kaçırılmadığını, sevdiği erkekle kendi rızasıyla gittiğini ve nikah kıydıklarını’ söylediği öğrenildi. Yapılan araştırmada evli olduğu belirlenen Özlem Onay, jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Özlem’in annesi Aliye ve babası Hamdi Onay ise kızları hakkında yanılmış olabileceklerini ve en azından sağ olduğunu duydukları için mutlu olduklarını söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.