Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

45 Kilo Eroinle İlgili 3 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ polisinin küçük ev eşyası yüklü bir kamyona yaptığı baskında ele geçirilen 45 kilo eroin ile ilgili ikisi kardeş 3 şüpheli tutuklandı.Önceki gün, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ polisinin küçük ev eşyası yüklü bir kamyona yaptığı baskında ele geçirilen 45 kilo eroin ile ilgili ikisi kardeş 3 şüpheli tutuklandı.
Önceki gün, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Elazığ’dan İstanbul’a uyuşturucu nakli yapılacağı bilgisine ulaşarak Malatya yolunun 7. kilometresinde daha önceden plakasını belirlediği Muhammet K. (40) idaresindeki 44 LA 669 plakalı kamyona operasyon düzenlemişti. Operasyonda kamyon sürücüsü gözaltına alınırken yapılan aramada Avrupa’ya sevk edilmesi planlandığı öğrenilen 45 kilogram eroin ele geçirilmiş, malların sahibi olduğu belirlenen şüpheli kardeşler de Hayrettin A.(53) ile Feyzi A.’da (45) uçağa giderken gözaltına alınmıştı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 3 şüpheli uyuşturucu madde ticareti suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan 2’si kardeş 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.