Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

40 saniyede 40 telefon çaldılar

Bilecik’te Bir Cep Telefon Dükkanına Giren Hırsızlar, 40 Saniye İçinde 40 Telefon Ve 30 Bin Liralık Mal Çalarak Büyük Bir Vurgun Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
40 saniyede 40 telefon çaldılar
Bilecik’te bir cep telefon dükkanına giren hırsızlar, 40 saniye içinde 40 telefon ve 30 bin liralık mal çalarak büyük bir vurgun yaptı.
Alınan bilgilere göre, Bilecik Teyfikbey Caddesi üzerinde bir telekomünikasyon şirketinin bayiliğini yapan dükkana giren hırsızlar, 40 saniye içinde büyük vurgun gerçekleştirdiler. Gece saat 03.30 sıralarında dükkanın bulunduğu caddeye ters şeritten gelen 34 plakalı bir otomobilden inen 4 kişi, kaldırımda buldukları bir taş ile dükkanın camını kırarak içeri girdiler. Hırsızlar, teşhir ünitesinde bulunan yaklaşık 40 telefonu 40 saniye içinde kablolarından kopartarak çantaya attılar. Dükkanda bulunan 30 bin TL’lik malı da çalan hırsızlar, dükkanın üst katındaki evin balkonundan bir kişinin bağırması üzerine kaçarak uzaklaştılar.
Öte yandan, bir kişinin arabanın içinde, diğer 4 arkadaşını beklediğini öğrenildi. Ekipler olay yeri ve güvenlik kameraları incelemelerinin ardından hırsızları yakalamak için çalışmalara başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.