Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 İlde Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Çanakkale başta olmak üzere 4 ilde göçmen kaçakçılığıyla ilgili 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 8 kişi göz altına alınırken, 366 yasadışı göçmen yakalandı, çok sayıda malzeme ele geçirildi.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale başta olmak üzere 4 ilde göçmen kaçakçılığıyla ilgili 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 8 kişi göz altına alınırken, 366 yasadışı göçmen yakalandı, çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığı suçu işleyen şüphelilere yönelik bu sabah saat:06.30’dan itibaren Çanakkale, İstanbul, Balıkesir ve İzmir illerinde 11 hedefe adli makamlardan alınan arama ve yakalama kararlarına istinaden eş zamanlı baskınlar yapıldı. Çanakkale il merkezinde 1, İstanbul’da 5, İzmir’de 1 ve Balıkesir’de 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüpheli şahıs ise aranıyor.
Göçmen kaçakçılığını organize bir şekilde yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik icra edilen operasyonlar sonucunda bugüne kadar çok sayıda bot, tekne, araç, can yeleği ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.