Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 Ayrı Kazada 4 Kişi Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Yeniceköy Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Yeniceköy mahallesinden Akhisar Mahallesi istikametine seyir halinde olan Hilmi...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 Ayrı Kazada 4 Kişi Yaralandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Yeniceköy Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Yeniceköy mahallesinden Akhisar Mahallesi istikametine seyir halinde olan Hilmi Başbey yönetimindeki 16 P 5434 plakalı otomobil, Yenice Köprülü kavşağı mevkiine geldiği sırada virajı alamayarak beton elektrik direğini çarptı. Otomobil ardından park halindeki 16 JH 894 ve 16 U 43663 plakalı araçlara çarparak durabildi. Kazada otomobilin kapılarının açılmaması üzerine sürücü çıkamadı. Sürücü, İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekibinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.
Duruma tepki gösteren vatandaşlar, bugüne kadar aynı yerde birçok kazanın meydana geldiğini belirterek, yetkililerin yol üzerinde düzenleme yapmalarını istediler.
İkinci kaza, İnegöl-Alanyurt yolu üzeri Metal Sanayi kavşağında meydana geldi. Işıklı kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen özel bir otomobil önce önünde bekleyen Sinan Demir yönetimindeki 16 Y 2013 plakalı otomobile, ardından geri manevra yaparken arkasında bekleyen Mesut Kızıl yönetimindeki 38 KC 850 plakalı özel otomobile çarparak kaza yerinden kaçtı. Kaza sonucu Mesut Kızıl yönetimindeki araçta bulunan Hatice Kızıl hafif şekilde yaralandı.
Üçüncü kaza ise, Alanyurt Fatih Mahallesi Emniyet sokak ile 1. Sanayi Caddesinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Emniyet sokak üzerinde seyir halinde olan 19 yaşındaki Mustafa Subaşı yönetimindeki plakasız motosiklet ile 1. Sanayi Caddesi üzerinde seyir halinde olan Şükrü Esen yönetimindeki 06 AU 0757 plakalı kamyonet, cadde ile sokağın kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Mustafa Subaşı ile motosikletin arkasında oturan 15 yaşındaki Melih Üdüm yaralandı.
KÖFTECİNİN BAHÇESİNE DAVETSİZ MİSAFİR
Bursa-Ankara karayolu üzerinde, İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan bayan sürücü G.A. yönetimindeki otomobil, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağını geçtikten sonra kontrolden çıkarak yolun sağındaki istinat duvarının üzerinden aşağıya uçtu. Zeynel İnegöl Köftecisinin bahçesine uçan otomobil ağaca çarparak durabildi.
Kazalarda yaralananlar, 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.