Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 aylık bebeği böyle kaçırdılar

Bağcılar’da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırıldı. Bebeğin 2,5 yaşındaki kardeşinin de bulunduğu araçtan kaçırılma anı ise çevredeki iş yerlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağcılar’da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırıldı. Bebeğin 2,5 yaşındaki kardeşinin de bulunduğu araçtan kaçırılma anı ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bayram arefesinde meydana gelen olayda, çocuklarına bayramlık kıyafet almak isteyen Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti Bağcılar Evren Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir tekstil dükkanına alışveriş yapmak için girdi. Münevver Davulcu görümcesi ile beraber dükkana girerken, baba Lokman Davulcu 2 çocuğu ile birlikte dükkanın önünde beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika dükkanın önünde bekleyen baba Lokman Davulcu eşini kontrol etmek için dükkana girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bebek arabasının başında bir süre bekleyen 2 çarşaflı kadın daha sonra araba binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.
"Allah için bebeğimi getirsinler perişan oldum"
Bayram arifesinde çocuğunun kaybolmasının acısını yaşayan Münevver Davulcu, bebeğine hala süt emzirdiğini söyledi. Acılı anne, “İçinizde birazcık Allah korkusu varsa o bebeği getirin.Çocuğuma süt veriyorum. 3 gündür aç mı susuz mu bilmiyorum. Bir bayan eşimin yanına geliyor. Çarşaflıymış, bebeğe bakmış. Eşim de ‘Hayırdır abla neden bakıyorsun?’ diye soruyor. Öylesine baktığını söylemiş. Kadın mı aldı erkek mi aldı hiçbir bilgimiz yok. Herhangi şüphelendiğimiz biri yok. Biriyle alıp veremediğimiz de yok. Allah için bebeğimi getirsinler perişan oldum” dedi.
Baba Lokman Davulcu da olay anından kısa bir süre önce 2-3 çarşaflı kadının kaldırımda beklediğini söyledi ve çocuğu çarşaflı kadınları kaçırdığını iddia etti.
Çevrede bulunan dükkanların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, dükkanın önünde duran araçtan inen 2 çarşaflı kadın önce dükkana giriyor. Dükkandan çıktıkları anda bebek arabasının başında babanın olmadığını gören kadınlar bir süre etrafı kontrol ettikten sonra hızlıca araca binip olay yerinden uzaklaşıyor. Dükkandan çıkan bebek arabasında bebeğin olmadığını fark ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.