Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3’üncü sınıf Emniyet Müdürü beylik tabancasıyla intihar etti

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu’nda İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan 3’üncü sınıf emniyet müdürü Yusuf Altundağ (56) kendine ait beylik tabancıyla yaşamına son verdi.Olay, sabah saat 05.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas Polis Meslek Yüksekokulu’nda İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan 3’üncü sınıf emniyet müdürü Yusuf Altundağ (56) kendine ait beylik tabancıyla yaşamına son verdi.
Olay, sabah saat 05.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Halfelik Caddesi üzerinde bulunan Hasan Akın Apartmanı’nın birinci katında meydana geldi. Sivas Polis Meslek Yüksekokulu’nda İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan 3’üncü sınıf emniyet müdürü evli ve iki çocuk babası Yusuf Altundağ kendine ait beylik tabancasıyla eşinin uyuduğu sırada oturma odasında kafasına bir el ateş etti. Silah sesini duyan emniyet müdürünün eşi oturma odasında Altundağ’ı kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Altundağ’ın yaşamını yitirdiği belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Altundağ’ın cesedi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.