Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3’ü kamu görevlisi 15 kişi kepçeyle kaçak kazı yaparken yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde paletli iş makinesiyle kaçak kazı yapan 3’ü kamu görevlisi 15 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Germencik’e bağlı Mursallı Mahallesi’nde aralarında kamu görevlilerin de bulunduğu şüphelilerin...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Germencik ilçesinde paletli iş makinesiyle kaçak kazı yapan 3’ü kamu görevlisi 15 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Germencik’e bağlı Mursallı Mahallesi’nde aralarında kamu görevlilerin de bulunduğu şüphelilerin kaçak kazı yapacağı ihbarını alan jandarma ekipleri takip başlattı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan çalışma grubu, kaçak kazının yapılacağı belirtilen Çamurçukuru mevkiinde gerekli tedbirleri alarak şüphelilerin faaliyetleri izlenmeye başlandı.
Jandarmadan habersiz olan 15 şüpheli, gece saat 22.00 sıralarında önce gözcü araç olmak üzere üç araçla birlikte bölgeye geldi. Daha sonra kazı alanına 48 YV 239 plakalı çekici ve 48 LG 732 dorse plakalı TIR ile paletli iş makinesi getirilerek saat 00.10 sıralarında izinsiz kazıya başlandı. Kaçak kazının başlamasıyla birlikte harekete geçen jandarma ekipleri A.Ç., C.T., B.A., A.Ş., M.L.U., M.T., S.S., H.B., V.Ö., A.D., M.Y.T., S.D. ile birlikte kamu personeli olan H.Ö., E.D. ve A.M. isimli 15 şüpheliyi malzemelerle birlikte suçüstü yakaladı. Olay yerinden kaçtığı belirlenen kamu personeli Y.G.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.