Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

39 suçtan aranan şahıs uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Ankara’da uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yürütülen operasyonda yakalanan şahsın 39 suçtan arandığı tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Ankara’da uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yürütülen operasyonda yakalanan şahsın 39 suçtan arandığı tespit edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il genelindeki uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik operasyonlara devam ediyor. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, çalışmalar neticesinde U.T. isimli şahsın Mamak ilçesindeki adresinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve ikametinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi. U.T.’nin evinde yapılan aramalarda 1 adet Glock marka tabanca, tabancaya takılı halde bir adet şarjör ve bu şarjöre basılı halde 13 adet 9 mm çapında fişek, tabancaya ait 30 mermi kapasiteli boş şarjör, 4.49 gram esrar ele geçirildi. Suça sürüklenen çocuk H.K.’nın üzerinde ise bir adet CZ 99 marka tabanca, bu tabancaya ait takılı halde bir adet şarjör ile bu şarjöre takılı vaziyette 9 adet 9 mm çapında dolu fişek ele geçirildi.

39 ayrı suçtan arandığı belirlendi

Ekipler, şüpheli U.T. hakkında “Kullanmak için uyuşturucu-uyarıcı madde bulundurmak, satın almak veya kabul etmek” suçundan işlem yaparken, U.T.’nin 39 suçtan arandığını belirledi. Şüpheli U.T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi. Suça sürüklenen çocuk H.K. hakkında ise “Kullanmak için uyuşturucu-uyarıcı madde bulundurmak, satın almak veya kabul etmek” suçundan işlem yapılarak Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.