Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3. Ordu Komutanı İsmail Serdar Savaş: “Darbeden yana değiliz”

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Belediye Başkanını telefon ile arayarak darbeden yana olmadıklarını söyledi.Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy parti önünden toplanan vatandaşlar ve parti teşkilatı ile Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 01:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 01:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Belediye Başkanını telefon ile arayarak darbeden yana olmadıklarını söyledi.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy parti önünden toplanan vatandaşlar ve parti teşkilatı ile Cumhuriyet meydanına sloganlar eşliğinde yürüdü.
Başkan Başsoy toplanan gruba megafon ile seslenerek, “Türk silahlı kuvvetleri, emniyet teşkilat bu olaya destek vermemektedir. Emniyet Genel Müdürlüğümüz, polisimiz, askerimiz bu hain oyun adetsek vermemektedir“ dedi.
Ardından kendisine 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş’tan gelen telefonu açarak konuşan Başkan Başsoy yaptıkları konuşmada, “Paşam güveniyoruz sizlere. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. Sonuna kadar arkanızdayız, destekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Başsoy, Orgeneral İsmail Serdar Savaş’ın “Darbeden yana değiliz” dediğini aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.